GENÇ TEMA KULÜBÜ ETKİNLİKLERİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR.

GENÇ TEMA KULÜBÜ ETKİNLİKLERİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR.
  • 12 Ekim, 2017
GENÇ TEMA KULÜBÜ ETKİNLİKLERİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR.

GENÇ TEMA KULÜBÜ ETKİNLİKLERİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Genç Tema Kulübü,Kemal Ekşioğlu ve Mehmet Ekşioğlu’nuağırladı. ALKÜ Genç Tema Kulübü'nün İşletme Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirdiği etkinliğe ALKÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Yavuz Uysal, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Uyar, Genç Tema Kulüp Danışmanı Öğretim Görevlisi Bilgin Karademir, akademik ve idari personelin yanı sıra birçok öğrenci katılım gösterdi. Program sırasında Mehmet Ekşioğlu kendine ait 50 yıllık domates tohumlarını öğrencilere dağıttı.

“ETKİNLİKLERİN EN ANLAMLISI”

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren ALKÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Uyar, “Sizlerle böyle bir etkinlikte bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bu salonda yüzlerce etkinlik yapıyoruz. Belki de en anlamlısı Genç Tema üyeleri olarak sizlerin yaptığı etkinlik. Çünkü dikkat çekmeye çalıştığımız hususlar neredeyse hepimizin geleceğini ilgilendiren konular. Öncelikle böyle bir organizasyonda ve gönüllü aktivitenin içinde bulunduğunuz için başta danışman hocanız Bilgin beye ve destek veren herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

EKŞİOĞLU:”VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR”

Genç Tema Kulübü’nün davetlisi olarak öğrencilerle söyleşiye gelen Mehmet Ekşioğlu,  bugüne kadar hem kendinin hem de TEMA aracığıyla yaptığı faaliyetleri öğrencilerle paylaştı. Doğa ve toprağın önemine değinen Mehmet Ekşioğlu, “Bizim için önce sevgi gelir. TEMA demek sevgi demek. TEMA’da her şey gönüllük esasına dayalı olarak yürüyor. Siyasi olarak hiçbir oluşumun içinde yer almıyoruz. Bizler toprak ve çevreyle ilgileniyoruz. Yıl boyu birçok yerde etkinliklerde bulunuyorum. Küçük çocuklarımızı toprakla buluşturuyoruz. Onlara doğayı, çevreyi, toprağı anlatıyoruz. Toprakta ürün yetiştirmesini öğretiyoruz” dedi. “Vatan Toprağı Kutsaldır” diyen Ekşioğlu, “3 şeyden vazgeçmeyiz. Toprak, yaprak ve bayrak. Bu yüzden ben önce çevreciyim sonra TEMA’cıyım. Toplumsal barış toprakla gelir” dedi.

Programın sonunda, ALKÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Yavuz Uysal ile ALKÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Uyar, Ekşioğlu Ailesi’ne programa katılımlarından dolayı ALKÜ çinisi takdim etti.