DOĞA SPORLARI KULÜBÜ HIZLI BAŞLADI

DOĞA SPORLARI KULÜBÜ HIZLI BAŞLADI
  • 27 Ekim, 2017
DOĞA SPORLARI KULÜBÜ HIZLI BAŞLADI

DOĞA SPORLARI KULÜBÜ HIZLI BAŞLADI

 

Üniversite kulüplerimiz aktivitelerine tüm hızıyla devam ediyor. Faal anlamda çalışan kulüplerimizden bir tanesi olan Doğa Sporları Kulübü, öğrencilerimizin boş zamanlarını doğayla iç içe yapılan sportif etkinliklerle değerlendirmesini sağlayarak hem öğrencilerimizin sağlıklı yaşamı benimsemeleri hem de üniversitemizin tanıtımı ve vizyonuna katkı sağlama noktasında büyük gayretler göstermektedir.

2017-2018 Akademik yılının başlangıcıyla birlikte danışmanlığını Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Yasemin KARADEMİR’in üstlendiği Doğa Sporları Kulübü’nün başkanı olarak da Eylül ayında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan kararla Mühendislik Fakültesi İşletme Mühendisliği 3.sınıf öğrencisi Çağıl Çağlar seçildi. Büyük bir üye sayısına sahip olan doğa sporları kulübümüz ilk etkinliğini Alanya Sportif Havacılık Kulübü (ALHAS) aracılığı ile yamaç paraşütü tandem uçuşları yaparak gerçekleştirdi. ALHAS kulübünün tandem pilotları Ergun ULU, Sedat NARKUZ ve Yunus Nuh GÜL eşliğinde öğrenci arkadaşlarımız gökyüzünde harika bir deneyim yaşadı.

Ayrıca Doğa Sporları Kulübümüz, üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının desteği ile 13-15 Ekim 2017 tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesinin düzenlediği 20’ye yakın üniversitenin katılımıyla gerçekleşen 7. Olympos Tırmanış Festivaline Öğr. Gör. Vildan YILMAZ eşliğinde katılım gerçekleştirdi. Fiziksel güç ve zekanın aynı anda kullanıldığı bu tırmanış etkinliği ile öğrencilerimiz macera dolu bir faaliyet daha gerçekleştirerek yeni döneme hızlı bir başlangıç yapmış oldu.