ALANYA 17.ULUSLARARASI TURİZM VE SANAT FESTİVALİNDE ALKÜ’LÜ ÖĞRENCİLERDE YER ALDI.

• 22 Mayıs, 2017

Alanya 17.Uluslararası Turizm ve Sanat Festivalinde, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin öğrenci kulüpleri de yer aldı. Ebru sanatını tanıtarak, isteyenlere uygulama imkânı veren Kadem Kulübü, yabancı misafirler tarafından oldukça ilgi gördü. Tema kulübü stantlarında farklı türden çiçekler sergileyip, sokak kedilerine barınma imkânı sağlamak için festival süresince etkinliklerine devam ettiler.