Psikolojik Danışma Kulübü "Cinsel İstismar Farkındalık" konulu konferans düzenlemiştir.

• 17 Mayıs, 2017

ALKÜ Psikolojik Danışma Kulübü  ile KKTC’ de oluşan News PDR iş birliği ile Yrd. Doç. Dr. Yavuz Erdoğan, Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Artıran tarafından 12 Mayıs 2017 Cuma günü "Cinsel İstismar Farkındalık" konulu konferans gerçekleştirilmiştir. Yrd. Doç. Dr. Yavuz Erdoğan, cinsel istismarın hukuki boyutunu ele alırken, Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Artıran istismara maruz kalanların ve ailelerinin psikolojisi hakkında öğrencilere ve katılımcılara bilgiler aktardılar. News PDR ekibine, Yrd. Doç. Dr. Ayşe Sibel Demirtaş üniversitemiz plaketini takdim etmiştir.