Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde (ALKÜ) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü unutulmadı.

• 08 Mart, 2023

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan ve Sağlık, Kültür Spor Daire Başkanı (SKS) Hasan UYAROĞLU, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın çalışanları unutmadı. Rektör Kalan Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve ALKÜDERM markası tarafından hazırlanan kolonyaları kadın personele dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. ALKÜ’lü kadın personel, Rektör Kalan’a ve SKS Daire Başkanı Hasan UYAROĞLU'na teşekkür etti.