TÜM ÇALIŞANLARIMIZIN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Ülkemizin tanıtımı için önemli bir organizasyon olan “53.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu”  10-15 EKİM 2017 tarihleri arasında ALANYA-KEMER, KUMLUCA-FETHİYE, FERTHİYE-MARMARİS, MARMARİS-SELÇUK, SELÇUK-İZMİR, İSTANBUL-İSTANBUL güzergâhlarında yapılacaktır.

10 EKİM SALI GÜNÜ Alanya-Kemer etap startı saat 12.25 de İskele Şelale önünden tüm takımların katılımıyla verilecektir. Güzergah başlangıcı İskele Şelale önü, İskele Rıhtım Caddesi, Alanya Belediye Başkanlığı, Mola kavşağından sola, Antalya istikametine dönüş, Atatürk Caddesi, PTT önü, Grand Zaman, Alaaddin Beck, Öğretmen Evi, Keykubat kavşağından sola Antalya’ya dönüş, D-400 yolu, Konaklı, Payallar, Türkler, Avsallar, İncekum, Okurcalar, Manavgat, Antalya, Kemer sınırına varılacaktır.

Tüm personel ve öğrencilerimize duyurulur.

• 28 Eylül, 2017