Kredi Ve Yurtlar Kurumu Bursu Hakkında Duyuru

T.C. ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Kredi ve Yurtlar Kurumu Bursu Hakkında Duyuru Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun 2017-2018 eğitim öğretim dönemi burs süreci içerisinde Üniversitemize tahsis ettiği kontenjanlar doğrultusunda başvurular başlamıştır. Başvuruda bulunmak isteyen Ön Lisans ve Lisans eğitimi alan öğrencilerimizin ekte sunulmuş olan başvuru formu doldurarak en geç 20.10.2017 saat 15.00’a kadar Fakülte , Enstitü ve Yüksekokul sekreterliklerine teslim etmeleri gerekmektedir. Değerlendirmelerin ivedilikle yapılacak olması sebebiyle, belirtilen süre içerisinde başvurusunu gerçekleştiremeyen öğrencilerimize ek bir süre tanınması mümkün olamayacaktır. DGS programı ile öğrenimine devam eden öğrencilerimizin başvuru yapabilmesi için, iki yıllık bir yükseköğretim programından dört yıllık bir yükseköğretim programına geçiş aşamasında ara vermemiş olması şarttır. Öğrenci bilgilerinin Kredi ve Yurtlar Kurumu sistemine girişi sırasında, formda eksik ve hatalı bilgi olduğu takdirde başvuru engellendiği için, öğrencilerimizin aşağıdaki formu dikkatle doldurmaları gerekmektedir.
Başvuru Yapamayacak Olan Öğrenciler.
1. Kredi ve Yurt kurumundan Öğrenim Kredisi veya Burs almakta olan öğrenciler,
2. 5102 sayılı Kanunun 2 nci maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler,
3. Okula giriş tarihi baz alınarak, başvuru yaparken Üniversite öğrenim sürecinde bir öğretim yılı kaybı olan öğrenciler,
4. Yabancı uyruklu öğrenciler,
5. Ek süre öğrenim gören öğrenciler,
KYK BAŞVURU FORMU görmek için tıklayınız.

• 12 Ekim, 2017